Chelsea ger sig in i jakten på Neymar

Londonlaget hoppas på att få brasilianarens signatur

Neymar har sedan tidigare kopplats ihop med engelska klubbar och nu är Chelsea det senaste laget att tillkomma i jakten på Barcelona spelaren.

Chelsea är den senaste klubben som sägs vara intresserad av den 23 årige talangen Neymar rapporterar den spanska webbsidan Donbalon via Express. Sedan tidigare finns ett stort intresse från Manchester United och Louis van Gaals sida. I somras diskuterades det mycket om en eventuell övergång till United för Neymars del och van Gaal skall ha lagt ett sent bud på brassen. Som vi på Silly Season Sverige redan har skrivit om, så har Neymar erkänt att det fanns diskussioner med den engelska klubben, men som bekant blev det dock ingenting av detta. Även Manchester City och Paris Saint-Germain lär vara intresserade av spelaren. Neymar påstås vara redo att lämna Spanien, då hans pappa har sagt att problem med skatten kan bli ett så stort bekymmer att han måste lämna Camp Nou.

”Vi pratar med alla för att få reda på hur vi ska gå tillväga”

– Vi talar om en förnyelse av kontraktet men vi måste lösa några saker, säger Neymar Sr till Cadena SER.

– Vi måste veta om Spanien accepterar vår situation. Det är svårt för oss för vi får så många attacker, från Brasilien och Spanien. Neymar är en stjärna och jobbar på sin image här och i Brasilien. Vi pratar med alla för att få reda på hur vi ska gå tillväga med den här frågan för vi vill inte vara i Spanien i två, tre, fyra, fem eller 10 år och sedan bli tagna på sängen genom att få höra att våran struktur är fel. Vi måste veta om saker står rätt till för oss. Vi måste göra det rätt och få veta om Spanien låter oss jobba. Vi måste stoppa dessa utredningar. Vi vill ha lugn och ro, fortsätter Neymar Sr.

Neymar kom till sin nuvarande klubb FC Barcelona sommaren 2013 från sin modersklubb Santos för en summa som sägs ligga på runt 60 miljoner euro. Han gjorde snabbt succé i sitt nya lag och har lyckats anpassa sig bra till den spanska fotbollen och idag ses han som en spelare i världsklass.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply