Chelsea är intresserade av att värva en fransk anfallare när deras nuvarande kontrakt löper ut 2023!

Chelsea är intresserade av att värva en fransk anfallare när deras nuvarande kontrakt löper ut 2023!

I nästa transferfönster planerar Chelsea att värva Ousmane Dembele från Barcelona. Den utmärkta yttern har en frisättnings klausul på 50 miljoner i sitt kontrakt som Blues mer än gärna betalar. Chelseas nya manager har begärt att fransmannen ska skrivas på så att Graham Potter kommer att ha fler alternativ för anfall. Se och spela på fotboll live =>

Dembélés kontraktsförlängning med Barcelona sträcker sig fram till 2024, så det blir intressant att se om han är redo att flytta till Premier League under de kommande månaderna.

Fransmannen har spelat extremt bra för den spanska klubben den här säsongen och verkar inte ha några kvarstående skadeproblem. I alla tävlingar för klubb och land den här säsongen har spelaren gjort fem mål och assisterat till nio andra. 25-åringen har bidragit med två assist hittills i nationens VM-resa och hjälpt Frankrike att nå kvartsfinal.

Det ska bli spännande att se om han kan hjälpa nationen att vinna den dyrbara trofén i år igen. Dembele skulle utan tvekan förbättra Chelseas nuvarande offensiva alternativ. På Stamford Bridge har spelare som Hakim Ziyech och Christian Pulisic haft svårt att komma igång, så Potter måste ersätta dem med nya talanger.

Det ska bli fascinerande att se om Blues är villiga att betala mycket pengar för fransmannen, som i teorin verkar vara ett hyfsat bra tillskott.

Ousmane Dembele ingår i den Franska VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska Låg. Vem vinner VM 2022? Frankrike har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply