Chelsea är i kris – the Blues har förlorat 3 Premier League-matcher i rad!

bet365
Krisar för Chelsea - tredje förlust i rad

Krisar för Chelsea, tredje förlusten i rad nu – senaste vinsten var mot Dinamo Zagreb. Graham Potters lag förlorade sin tredje raka ligamatch när de spelade borta mot Newcastle.

”Det känns inte bra” säger Graham Potter.

VM-uppehållet kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt för Graham Potter och Chelsea. Efter en lovande start på sin tränarkarriär i storklubben befinner sig den tidigare Östersundstränaren nu i fritt fall. Trots att de kvalificerade sig för slutspelet i Champions League så är det kämpigt för de i Premier League.

Krisar för Chelsea – Förlust efter förlust

Den tredje förlusten i rad kom när vi spelade mot Newcastle på bortaplan. Till skillnad från Chelsea har de för närvarande en bra formkurva. Joe Willock var den enda som gjorde mål under matchen och Chelsea ligger nu på åttonde plats i tabellen när det här skrivs.

”Kredd till Newcastle. Det är inte lätt att komma hit och möta dem. Det känns inte bra att vi är inne i en formsvacka, men ni får vi ett uppehåll där vi kan ladda om. Vi står inför en tuff utmaning, men vi är bara halvvägs in på säsongen och det är mycket kvar att spela” säger Potter efter nederlaget enligt Football London.

Newcastle ligger trea

”Skatorna” klarar sig väldigt bra i jämförelse med de andra. Lagets seger i söndags var den femte i rad och laget är nu trea i tabellen. Efter helgens spelomgång blir det uppehåll för VM 2022, och sedan återupptas säsongen under mellandagarna.

Chelsea går igenom en lite tuff period med tre raka förluster. De spelade borta mot Newcastle och förlorade med Joe Willock som gjorde matchens enda mål. Newcastle gör det ganska bra och är inne i en aldrig tidigare skådad formkurva, så det var en ganska svår match för Chelsea. VM-uppehållet kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt för Graham Potter och Chelsea att kunna ladda om innan de står inför en tuff utmaning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply