bet365

Chelsea är nära att värva James Rodríguez

Chelsea är nära att värva James Rodríguez

Leder jakten på colombianen

Chelsea riktar blickarna mot Real Madrid. Engelsmännen är nära att värva James Rodríguez, skriver Aftonbladet.

För en vecka sedan skrev vi på Silly Season Sverige om att Chelsea leder jakten på James Rodríguez. I dag kommer uppgifter som talar om att affären kommer att bli av. Den engelska föreningen är nära att värva colombianen, uppger Aftonbladet.

Chelsea kommer att lägga ett bud på cirka 600 miljoner kronor för mittfältaren. Engelsmännen är säkra på att Real Madrid kommer att acceptera det erbjudandet. Gör spanjorerna det behöver Londonklubben endast komma överens med spelaren om ett personligt avtal för att avsluta affären.

Den engelska klubben ser Rodríguez som ett perfekt tillskott inför höstens Champions League-spel. Antonio Conte tror att colombianen kommer att öka konkurrens i lagets spelartrupp.

Anlände 2014

Rodríguez kom till Real Madrid efter att ha imponerat i VM 2014. Under sin tid på Santiago Bernabeu har 25-åringen vunnit Champions League två gånger, La Liga en gång, Klubblags-VM två gånger och den europeiska supercupen två gånger.

Värvar en till Real-spelare?

I dag så sägs det även att Chelsea jagar en annan Real Madrid-spelare. Föreningen utmanar Manchester United i jakten på Álvaro Morata. Klubben letar efter en ny anfallare på Contes begäran. Tränaren anser att Diego Costa inte längre håller måttet och vill satsa på någon annan. Där ser han Morata som ett bra alternativ.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply