Charlton tog seger i sin comeback

Charlton ställde upp med följande: Hamer, Wiggins, Morrison, Cort, Solly, Jackson (c), Hollands, Stephens, Pritchard, Wright-Phillips, Kermorgant.

Leicester startade med: Schmeichel (gk), De Laet, Konchesky, Drinkwater, Morgan (c), Marshall, Vardy, Dyer, James, Beckford, Moore.

Leicester öppnade starkast med chanser ifrån Dyer, Drinkwater och Vardy. Men det var Charlton som skulle ta ledningen efter en pass från Pritchard till Wright-Phillips som sköt lågt från distans. 1-0 till London-laget, inte en helt rättvis ledning.

Kermogant gjorde även 2-0 efter han fått bollen i kanten av straffområdet och smällde in målet.

I den andra halvlek tog Leicester sig tillbaks i matchen genom Andy King efter ett inlägg från Marshall. Han dundrade in ett mycket snyggt mål. Med endast ett par minuter kvar missade Dyer ett friläge mot Hamer, ett bra målvaktsingripande ifrån Hamer.