Chamakh öppnar för Bordeaux igen

Den just nu utlånade Arsenal-anfallaren till West Ham, Marouane Chamakh väntas återvända till Emirates Stadium efter säsongens slut. Där väntas han dock inte direkt hamna högst upp på Arsene Wengers prioriteringslista, och mycket talar för att marockanen letar efter en ny klubbadress i sommar.

Spelaren har kämpat för att slå igenom i Premier League sedan flytten till engelsk fotboll från Bordeaux år 2010, och han medger nu att han saknar livet i Frankrike. Chamakh säger också att om han någonsin kommer tillbaka till Ligue 1 igen, så skulle han bara vara intresserade av en återkomst till Bordeaux.

”Jag är alltid nostalgisk. Jag tillbringade så många goda tider här. Alla vet att Bordeaux är en klubb som finns i mitt hjärta. Om jag hittar en överenskommelse med Bordeaux, varför inte,” säger han till 10 Sport på ett besök i regionen för en välgörenhetsgala. På fråga om det verkligen kan vara möjligt, fortsatte han:

”Ja, det är möjligt eftersom det finns en god chans att jag inte kommer att stanna i Arsenal. Om jag kommer tillbaka till Frankrike, kommer det att vara till Bordeaux.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply