Carlos Bacca vill återvända till Sevilla

Anfallaren återvänder till La Liga?

Carlos Bacca spelade för Sevilla mellan år 2013 och 2015. Nu vill anfallaren återvända till klubben, rapporterar Football Italia.

Milan har värvat ett antal spelare under sommaren. Bland annat så har man plockat in Leonardo Bonucci och Hakan Calhanoglu. Nu verkar det som att en spelare kan göra tvärtom, och lämna Serie A-klubben. Carlos Bacca vill flytta tillbaka till Spanien, uppger Football Italia.

Ryktet bekräftas av Sergio Barila, spelarens agent.

– Det är ingen hemlighet att Carlos (Bacca) vill återvända till Sevilla. Han hade en fantastisk upplevelse i den staden, både på och utanför fotbollsplan, och därför vill han flytta tillbaka, säger Barila enligt Football Italia.

– Det här är ett viktigt år för alla spelare, med ett VM i sikte. Därför är det viktigt att han får spela så mycket som möjligt. Han är i bra form och är redo att prestera på en hög nivå.

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Ratad

Barila säger även att Baccas intention var att stanna länge i Milan när han först kom till klubben.

– När Bacca kom till Milan var han verkligen inställd på att stanna under de fem åren som han skrev på för. Sedan dess har tränaren byts ut, vilket inte har varit till Baccas fördel. Det bästa vore om vi kunde hitta en lösning som gör alla parter nöjda, säger Barila enligt Football Italia.

Två år i Sevilla

Colombianen spelade för Sevilla mellan 2013 och 2015, och var med om att vinna två titlar i Europa League. 2015 var han den stora hjälten då han gjorde två mål i finalen mot Dnipro Dnipropetrovsk. Den matchen var spelarens senaste i Sevilla. Under sommaren 2015 flyttade han till sin nuvarande klubb Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply