bet365

Capello inför kvalet: ”Ingen vill möta Sverige”

När kvalet till EM 2016 lottades idag, stod det klart att Sverige hamnade i samma grupp som bland andra Ryssland. Den svenska förbundskaptenen Erik Hamrén håller på förhand Ryssland med Fabio Capello vid rodret som favoriter. Rysslands förbundskapten är i sin tur medveten om vad Hamrén o co har att komma med.

– Gruppen är en tuff sådan, säger Capello enligt Soccernews. Vi har Sverige som jag känner till väl, och Montenegro som jag känner till ännu bättre efter att ha mött dem med England. Jag vet inte så mycket om Österrike, men de är alla lag som kom nära en plats i VM. Jag har respekt för alla motståndare och det kommer bli en del tuffa matcher.

När det kommer till det svenska lägret, finns det en spelare som sticker ut i ögonen hos Capello. Någon som han dessutom har tränat i klubbsammanhang vid tidigare tillfällen i sin karriär.

– Sverige är ett lag som ingen ville ha i sin grupp, fortsätter han. Men nu tvingas vi ställas mot ett lag med en spelare som jag känner till utan och innan – Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply