Canales frälste Valencia

Spanska Valencia tog en viktig trepoängare mot schweiziska St Gallen och går därmed upp i gruppledning i Grupp A.

Valencia visade prov på fin offensivlusta från start och var i den 27:e minuten nära matchens första mål, då Sergio Canales prickade stolpen. Kort efter virkträffen kom också 0-1-målet genom mittfältaren Pablo Piatti. Bortalagets ledningsmål tände hemmalaget som sju minuter senare kvitterade på nick. Den första halvleken slutade 1-1.

I den andra halvlekens inledning visades hemmalgets Philippe Montandon ut och en straff tilldelades Valencia. Spanjorerna kunde dock inte ta vara på straffen och fick istället tio minuter senare se hemmalaget gå upp i ledningen. Valencia vek dock inte ner sig, utan fortsatte framåt.

I den 75:e minuten kvitterade Piatti till 2-2 och i den 89:e minuten avgjorde Canales med sitt andra mål för kvällen till 2-3.

Matchen slutade 2-3.