Cagliari förbannade på Juventus: ”Jag trodde att fotbollen i Italien hade förändrats”

Cagliaris president, Massimo Cellino, är inte nöjd med gårdagens resultat mot Juventus. Inför matchen tvingades Cagliari att flytta hemmamatchen mot Juventus till Parmas hemmaarena på grund av säkerhetsskäl. Cagliari bad Juventus att få spela matchen på Cagliaris hemmaplan, men Turin-klubben vägrade.

– Jag är fullständigt äcklad  av deras attityd. Varje gång Juventus har knackat på dörren och bett oss om något så har vi gått med på det och hjälpt dem, men nu vägrade Juventus att hjälpa oss. Parmas arena ligger runt hörnet för Juventus, jag hade bara 48 timmar på mig att ordna allting och skicka laget till Parma, säger Massimo Cellino.

Han anklagar Juventus för att medvetet försökt få Cagliari ur balans inför matchen genom att vägra att spela på Cagliaris hemmaplan. Han spyr galla över den italienska fotbollen.

– Jag trodde att den italienska fotbollen hade förändrats, men det har den tydligen inte gjort ett skit. Juventus vann matchen på grund av deras äckliga sportslighet, säger Massimo Cellino. 

Juventus vann matchen med 1-3. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply