Burnley närmar sig tidigare skyttekungen

Burnley närmar sig tidigare skyttekungen

Ska genomgå läkarundersökning inom kort

Förra årets skyttekung i The Championship Chris Wood signar för Burnley inom kort enligt Mirror i en deal som ska kosta runt 15 miljoner pund för att värva anfallaren till klubben som håller till på Turf Moor i nordvästra England. 

Anfallaren som har Nya Zeeland som hemland har spelat bra i sin nuvarande klubb Leeds United. Efter att han inte fanns med i gårdagens bortamatch mot Sunderland som man vann med 0-2 så pekar allt på att övergången ska vara så gott som klar. Burnley har tidigare i sommar sålt sin tidigare anfallsstjärna Andre Gray till Watford vilket tyder på att man vill plocka in en ny anfallare som i det här fallet ska vara Chris Wood. Wood är känd som en lojal målskytt sedan föregående säsong i Championship där han slog till med 27 fullträffar för Leeds.

Burnley har börjat säsongen starkt efter en bortaseger mot regerande mästarna Chelsea, man föll dock på hemmaplan igår med 0-1 mot ett West Brom som är känt för ett starkt försvar vilket gjorde att hemmalaget hade svårt att bryta ned West Brom. Därför hoppas man på att få in en ny målskytt i den 25 årige Chris Wood.

Burnley närmar sig tidigare skyttekungen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply