Buffon: ”Skillnaden mellan Cristiano och Messi är…”

Buffon: "Skillnaden mellan Cristiano och Messi är..."

Buffon uttalar sig om superstjärnorna

Den italienska målvakten som ställts mot både Cristiano Ronaldo och Leo Messi flertalet gånger under åren berättar i en intervju vad skillnaden är mellan de båda superstjärnorna.

Den eviga kampen mellan Cristiano Ronaldo och Leo Messi fortsätter. De båda har nått otroliga höjder av sina karriärer och många menar att de är världens bästa fotbollsspelare någonsin. Det finns de som tycker att Cristiano är bättre och det finns de som tycker att Messi är bättre. När det kommer till Juventus målvakt Gianluigi Buffon finns det dock ingen tvekan om vad skillnaderna är.

– Den argentinske landslagsspelaren är en mer komplett spelare och har en teknik som gör honom mer till en offensiv mittfältare än en anfallare, säger Buffon och fortsätter:

– Ronaldo är en straffområdesspelare och har lärt sig att hantera sig själv på ett bättre sätt. Trots att han har mindre karisma på planen sätter han bollen i nätet så fort bollen kommer till straffområdet, säger han till Calciomercato.com.

Denna säsong har det blivit 25 mål och 12 assist på 28 matcher för Leo Messi. Cristiano har spelat 23 matcher och mäktat med 22 mål och 5 assist. De båda har vars fem guldbollar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo 2018

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Leo Messi 2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply