Bruno Fernandes jagas av flera storklubbar

Bruno Fernandes jagas av flera storklubbar

Storklubbarna jagar Bruno Fernandes

Mittfältaren som slagit igenom i Sporting Clube i den portugisiska ligan kan komma att lämna i sommar. Nu har flera klubbar anmält sitt intresse för Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes har växt ut till en av de bästa spelarna i den portugisiska ligan. Mittfältaren har slagit igenom i Sporting CP och flera storklubbar soma nu vara beredda att värva 23-åringen som sägs vara på väg bort. Enligt flera portugisiska tidningar ska flera av Europas största klubbar vara på jakt efter Fernandes och vara beredda att betala vad som krävs för att knyta till sig spelaren.

Det är bland annat tidningen Record som kommer med uppgifter om att lag som Atlético Madrid, Liverpool, Juventus och Tottenham ska ha hört av sig till den grönvita klubbar för att köpa Fernandes.

Det är oklart hur mycket spelaren skulle komma att kosta. Enligt brittisk press pratas det om 78 miljoner pund. Det mesta tyder på att en affär blir värd omkring 40 miljoner pund.

Bruno Fernandes har kontrakt med Sporting till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Liverpool ute efter Dani Ceballos

Simeone bekräftar intresse

Den gångna veckan spelade Atlético Madrid mot Sporting CP i Europa League. På presskonferensen inför matchen fick Diego Simeone frågan om vilken spelade från motståndarlaget han helst vill se i Atlético.

– Bruno Fernandes, utan tvekan, sa argentinaren då.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply