Bråkar sig från Sevilla – nu vill Arsenal värva Steven N’zonzi

Arsenal vill värva Steven N’zonzi

Mittfältaren som under de senaste dagarna uttalat sig positivt till en flytt ser nu ut att vara på väg att lämna. Detta för Arsenal som nu ska vara villiga att betala spelarens prislapp.

Nästan allt tyder på att Steven N’zonzi kommer att byta klubb inom kort. Sker det inte i vinter kommer det med största sannolikhet bli av nästa sommar. Mittfältaren har tidigare uttalat sig om att han inte vill stanna i Spanien, något som gjort att flera engelska klubbar ska ha höjt ögonbrynen.

– Min framtid är inte i Sevilla. Jag har tankarna på annat håll men det gör mig ledsen på sättet som det hela kommit fram på. säger N’zonzi och förklarar:

– Det var i matchen mot Liverpool när vi låg under med 0-3 i halvlek. Tränaren pekade ut just mig som den skyldige. Jag klandrar honom inte, men jag vill inte prata om honom, vad han sa påverkade mig väldigt mycket. Sen dess är inget som tidigare, varken i mig eller i mitt hem, avslutade han.

Bråkar sig från Sevilla - nu vill Arsenal värva Steven N'zoni

Kontrakt till 2020

Arsenal är den senaste klubben att ha visat intresse för den snart 29-årige fransmannen. Spelaren befinner sig i detta nu i London men säger att han inte är där för att förhandla, utan för att umgås med sin son.

Enligt London Evening Standard kommer Arsenal göra en ansträngning för att köpa loss den defensive mittfältaren. Man hoppas kunna göra det till ett rabatterat pris på grund av spelarens situation i Andalusien.

N’zonzis kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Bråkar sig från Sevilla - nu vill Arsenal värva Steven N'zoni

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply