Borussia Dortmund budar på Lautaro Martinez

Borussia Dortmund budar på Lautaro Martinez

Martinez kan gå till Dortmund

Anfallaren som jagas av flera storklubbar i Europa sades tidigare vara nära en flytt till Inter. Nu ska dock Borussia Dortmund försöka lägga knyta till sig argentinaren med ett högre bud.

Att anfallstalangen Lautaro Martínez kommer att lämna argentinska Racing Club är mer eller mindre sjävklart. Var han kommer att spela nästa säsong är dock inte lika klart. Till en början pratades det om en flytt till Atlético Madrid men då prislappen stigit har den spanska huvudstadsklubben dragit sig ut jakten på anfallaren. Därefter pratades det om att Inter ha gjort klart med 20-åringen. En affär har dock inte blivit klar än och nu vill Borussia Dortmund stjäla spelaren framför ögonen på italienaren.

Det är argentinska TyC Sports som avslöjar att Dortmund ska ha presterat ett bud på 32,5 miljoner euro för att köpa loss Martínez. Inter ska ha erbjudit 27 miljoner euro och nu kan Racing överväga att istället sälja till Bundesliga-klubben.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dortmunds stjärnor

Italiensk press skriver dock att Inter är säkra på att man rott affären i hamn och att Martínez ansluter till Guiseppe Meazza-klubben under nästa vinter. Inter sägs sätta en utköpsklausul på spelaren värd drygt 110 miljoner euro

Martínez har tidigare tackat nej till en flytt till Real Madrid. Hans kontrakt med Racing sträcker sig till och med sommaren 2020.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply