BOMBEN: Real Madrid vill sälja Isco i sommar

Real förbereder försäljning av Isco

Den spanska huvudstadsklubben ska enligt uppgifter ha bestämt sig för att sälja Isco i sommar. Detta efter att andalusiern inte övertygat Zinedine Zidane om en plats i laget.

Under våren kommer flera namn ryktas lämna Real Madrid. Marängerna planerar nämligen att göra en storstädning i tuppen och en av de som ser ut att få gå är Isco. Spelaren har under det senaste tagit flera steg framåt men under de senaste månaderna har det blivit en helvändning. Något som går hand i hand med lagets dåliga form.

Under torsdagen ska Zinedine Zidane tillsammans med klubbledningen ha bestämt sig för att sälja Isco. Detta trots att han förlängde kontraktet med Los Blancos i mitten av september månad.

BOMBEN- Real Madrid vill sälja Isco i sommar

”Öppnar för köp av Eden Hazard”

Med försäljningen av Isco kommer Real Madrid försöka köpa Eden Hazard. Belgaren är en av Zidanes favoritspelare och då man kommer byta ut flera namn i truppen är Hazard en storspelare man vill hämta in. Totalt har det blivit 13 mål och 9 assist denna säsong för Hazard som skulle komma att kosta över 200 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply