BOMBEN: Nisse-Eric Johansson kallas in till landslaget

Erik Hamrén kallar in AIK:s ytterback Nisse-Eric Johansson till landslaget. Anledningen är kort och gott att Oscar Wendt, som är det enda alternativet på vänsterbacken, kan tvingats lämna återbud i sista stund då hans gravida fru snart ska föda. 

”Som ni vet har jags satsat på fyra vänsterbackar under min tid som förbundskapten: Martin (Olsson) ”Berra” (Behrang Safari), Oscar (Wendt) och Pierre (Bengtsson). Sedan finns också Adam Johansson som ett femte användbart alternativ. Av de fem tänkbara är tre skadade. Adam, Pierre och ”Berra”. Martin är tillbaka i träning efter skada men är inte matchklar. Då återstår Oscar och han har en höggravid hustru. Magen tutar ut rejält,” säger Hamrén enligt Sportbladet, och fortsätter:

”Men de omständigheterna att komma in i dag, inte tränat något med truppen och kanske ska spela från start i morgon. Det krävs lite extra och då är två bitar extra viktigt. Erfarenhet och skalle, attityd. Så jag har kallat in Nils-Eric Johansson. Jag fick tag på honom i går kväll så han ansluter till Wien.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365