• Error, no group ID set! Check your syntax!

BOMBEN: Henok Goitom nära Dalkurd?

BOMBEN: Henok Goitom nära Dalkurd

Dalkurd kan värva Henok Goitom

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen kan Henok Goitom återvända till Sverige och Dalkurd FF, detta efter att inte ha hittat någon klubb i utlandet.

I november månad bekräftade AIK att Henok Goitom lämnar klubben, detta efter att kontraktet gått ut och anfallaren själv sagt att vill göra en sejour i utlandet innan han troligtvis lägger skorna på hyllan.

– Jag kommer att få möjligheten att få erfara ett nytt land och ny liga. Jag vill vara öppen med hur jag resonerar, det är inte många möjligheter som man får i livet att testa på att leva i en ny kultur och även få ta del av ett nytt och annorlunda sätt att se fotboll på som man kan ha användning av i framtiden, sa anfallaren till klubbens hemsida när beskedet meddelades.

Goitom har ännu inte flyttat till någon klubb och med drygt en månad kvar till den allsvenska kommer Fotbollskanalen med uppgifter om att Henok Goitom skulle vara på väg att återvända till Sverige för att spela med Superettans nykomling Dalkurd. Siten skriver att de båda parterna ska ha pratat om en möjlig flytt tillbaka Sverige och Dalkurd hoppas på att affären blir klar inom kort.

Spelaren förnekar dock det hela på Twitter, men det är oklart var anfallaren kommer att spela nästa säsong.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply