bet365

Bojan Krkic på väg tillbaka till La Liga?

Bojan Krkic på väg tillbaka till La Liga?

Bojan kan återvända till Spanien

Enligt brittisk media kan spanjoren som tidigare spelat i bland annat AC Milan och AS Roma vara på väg att återvända till Spanien där flera klubbar är intresserade.

Bojan Krkic har sen säsongen 2014/2015 spelat sin fotboll i Premier League med Stoke City som klubbadress där det blivit 50 matcher och 13 mål i den rödvita tröjan. Nu kan spelaren dock ha gjort sitt i klubben då det ryktas om en flytt till Spanien under januarifönstret, detta enligt Sky Sports UK. Spelaren själv sägs inte vara speciellt intresserad av att lämna bet365 stadium för spel på annat håll men då klubbledningen inte räknar med spelaren sägs man vara villiga att sälja den offensive mittfältaren.

På listan över intresserade finns ett antal klubbar men de som sticker ut mest är de båda lagen från La LigaValencia och Las Palmas, två lag som är i behov av offensiv förstärkning under vinterfönstret.

26-åringen har tidigare representerat klubbar som FC Barcelona, AS Roma, AC Milan och Ajax och med ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020 kan det bli en flytt tillbaka till födelselandet redan i januari.

Valencia ligger inför helgens omgång på samma poäng som Sporting Gijón på nedflyttningsplats och förutom Bojan sägs man även vilja värva Chicharito för att lösa anfallsproblemen. När det kommer till Las Palmas har man börjat starkt under höstsäsongen 2016 och ligger endast fyra poäng från en plats i nästa års upplaga av Europa League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply