Boca Juniors i kontakt med Gianluigi Buffon

Boca Juniors i kontakt med Gianluigi Buffon

Buffon jagas av Boca Juniors

Målvakten som ser ut att lämna Juventus efter säsongen har väckt intresset hos flera klubbar. En av de är argentinska Boca Juniors som hört av sig till spelaren om en flytt.

Det mesta tyder på att Gianluigi Buffon inte kommer fortsätta i Juventus nästkommande säsong. Målvakten som fyllde 40 år i januari månad har flera alternativ att välja mellan och på lördagsförmiddagen kommer en ny möjlig destination för italienaren. Det är den argentinska storklubben Boca Juniors som är på jakt efter att knyta till sig spelaren som kan spela ett par år till innan han lägger handskarna på hyllan. Klubbens tränare Guillermo Barros Schelotto bekräftar att man kontaktat Buffon.

– Angelici (Bocas president) sa till mig att de ringde Buffon för att fråga honom om en flytt. Vi ska dock ta det efter säsongen. Just nu är vi med och utmanar om titeln i ligan, säger tränaren till radiokanalen Radio Continental.

I den argentinska storklubben tror man mycket på att relationen mellan Buffon och Carlos Tévez ska vara till hjälp för att locka över Buffon till den Argentinska ligan. De båda stjärnorna spelade tillsammans i Juventus mellan 2013 och 2015.

SE ÄVEN: Juventus sätter prislapp på Paulo Dybala

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply