Blekt Atletico kryssade hemma mot Valencia

Då var det dags för det efterlängtade toppmötet i La Liga, mellan ett Champions League-jagande Valencia och ett Atletico Madrid, som kämpade för att klättra förbi de lokala rivalerna Real Madrid och på så vis norpa åt sig andraplatsen i ligan.

Gästande Valencia, tog för sig tidigt in i matchen och redan i den femte matchminuten skulle det till att rassla i hemmanätet. Bortafansens gullegris, Jonas, befann sig rätt placerad inne i boxen när högerbacken Joao Pereira, kysste fast en markrullare vid fötterna på honom, som han utan större svårigheter kunde rulla in mellan benen på en oförberedd Thibaut Courtois.

Svaret från Atletico skulle dock komma snabbare än kvickt och bara i nästa anfall var det dags för en kvittering. Via en chipppass strax utanför Madrid-boxen fann Arda Turan, en löpande Radamel Falcao, som på volley kunde lirka in sitt 22:a ligamål denna säsong för Los Rojiblancos.

Matchen fortsatte sedan med hög press från gästande Valencia och det vanligtvis hemmastarka Atletico Madrid, såg förvånansvärt bleka ut. Men trots dessa omständigheter lyckades man knipa tätt bakåt och matchen slutade just därför 1-1.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365