bet365

Belgiens bästa fotbollsspelare

Belgiens bästa fotbollsspelare

Belgiens bästa spelare i fotboll

Belgiens bästa fotbollsspelare? Vem är den bästa belgiska fotbollsspelaren? Nu är det inte fråga om Belgiens bästa fotbollsspelare genom tiderna, utan endast Belgiens bästa spelare i fotbolls-EM 2016. För att sammanställa denna lista har vi utgått ifrån spelare i den belgiska EM-truppen 2016. Det får nästan antas att Belgiens bästa fotbollsspelare är uttagen till Belgiens EM-trupp 2016.

Belgiska EM-truppen i fotboll 2016

Ranking: 1 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Marc Wilmots

Här är alla spelare som ingår i den Belgiska EM-truppen. Belgiens EM-trupp består av 21 fotbollsspelare och 3 målvakter. Det är nedanstående spelare som utgör Belgiens bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna EM-guldet åt Belgien:

Belgiens bästa målvakt

Här är Belgiens bästa målvakter för tillfället och som har blivit utvalda till den belgiska EM-truppen:

Målvakter: Thibaut Courtois (Chelsea), Jean Francois Gillet (Mechelen), Simon Mignolet (Liverpool).

Motivering: Denna säsong har Chelsea inte alls kommit upp till den nivå som man velat och förväntat sig. Thibaut Courtois har inte varit lika bra som tidigare år men är fortfarande en av världens bästa målvakter, och framförallt Belgiens bästa målvakt. Courtois har vid 24 års ålder vunnit den Belgiska ligan, La Liga, Copa del ReyPremier League samt den engelska ligacupen och har även varit i Champions League-final med Atlético Madrid, detta 2014.

I mästerskapet kommer Courtois om inget oväntat händer vara förstamålvakt mellan stolparna och framför sig har han ett otroligt bra och skickligt lag som är bland favoriterna att vinna hela turneringen.

Här hittar du de bästa målvakterna i EM 2016

Belgiens bästa back

Här är Belgiens bästa backar för tillfället och som har blivit utvalda till den belgiska EM-truppen:

Backar: Toby Alderweireld (Tottenham), Dedryck Boyata (Celtic), Jason Denayer (Galatasaray), Bjorn Engels (Club Brügge), Thomas Vermaelen (FC Barcelona), Jan Vertonghen, (Tottenham), Thomas Meunier (Club Brügge), Jordan Lukaku (KV Oostende), Nicolas Lombaerts (Zenit).

Motivering: Toby Alderweireld är Belgiens bästa försvarare och har även varit en av de bästa backarna i Premier League säsongen 2015-2016. Har tidigare vunnit La Liga med Atlético Madrid och spelat Champions League-final 2014 och denna säsong är han en av huvudanledningarna till att Tottenham slutat på tredje plats i den engelska högstaligan. Kommer i turneringen visa att han blivit en av världens kanske bästa mittbackar.

Här hittar du de bästa backarna i EM 2016

Belgiens bästa mittfältare

Här är Belgiens bästa mittfältare för tillfället och som har blivit utvalda till den belgiska EM-truppen:

Mittfältare: Moussa Dembele (Tottenham), Marouane Fellaini (Manchester United), Radja Nainggolan (Roma), Axel Witsel (Zenit), Kevin De Bruyne (Manchester City)

Motivering: Belgien har flera otroligt bra fotbollsspelare och när det kommer till mittfältet hade samtliga spelare troligen platsat i nästan vilket annat landslag som helst. Den bästa mittfältaren som finns i den belgiska truppen är Kevin De Bruyne som till vardags spelar sin fotboll i Manchester City. 24-åringen har tidigare spelat i bland annat Chelsea och Wolfsburg men lämnade för Etihad Stadium efter ett jättebud från Eastlandsklubben.

Här hittar du de bästa mittfältarna i EM 2016

Belgiens bästa anfallare

Här är Belgiens bästa anfallare för tillfället och som har blivit utvalda till den belgiska EM-truppen:

Anfallare: Christian Benteke (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Romelu Lukaku (Everton), Dries Mertens (Napoli), Divock Origi (Liverpool), Michy Batshuayi (Marseille), Yannick Carrasco (Atlético Madrid).

Motivering: Den gångna säsongen har inte varit den bästa för spelaren men i slutet började han visa prov på sina kvalitéer och när han väl är på topp är Eden Hazard inte bara Belgiens bästa fotbollsspelare, han är även en av de bästa i världen. Mycket tyder på att Chelsea-spelaren kommer i väldigt bra form till mästerskapet och det gäller för Sverige att se upp med Hazard som kan avgöra matcher på egen hand.

Här hittar du de bästa anfallarna i EM 2016

LÄS MER OM SOMMARENS EM-SLUTSPEL

Här du läsa mer om de bästa spelarna i EM 2016: de bästa målvakterna, backarna, mittfältarna och anfallarna. Se även vår EM guide 2016 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2016, såsom spelschema för EM 2016, TV-tider fotbolls-EM 2016 och  vilka kanal som sänder matcherna i EM 2016, Sveriges EM-trupp 2016, odds Sverige vinner EM 2016, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2016 arenor som kommer att användas i Frankrike m.m

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply