Bekräftat: Lionel Messi skadad

Bekräftat: Lionel Messi skadad

En stor förlust för Barcelona

FC Barcelonas anfallare Lionel Messi skadade sig i toppmötet på Camp Nou mellan Barcelona och Atletico Madrid och kommer nu att vara borta i flera veckor efter att ha dragit på sig en skada i sin högra ljumske.

FC Barcelonas toppanfallare Lionel Messi kommer att vara borta i tre veckor efter att han sträckte sin högra ljumskmuskel under toppmötet mellan Messis Barcelona och Atletico Madrid Camp Nou i Barcelona rapporterar klubben själva.

Den argentinske anfallaren är mycket vältränad och har sällan haft problem med skador, men lite drygt en timme in i matchen mellan Barcelona och Atletico Madrid, som slutade 1-1 efter en dramatisk utjämning av Angel Correa, började 29åringen att ängsligt gå runt på planen och tog sig för ljumsken, innan han tillslut satte sig ner på planen och fick bli utbytt mot Arda Turan. Senare följde ett officiellt uttalande från klubben på deras hemsida som informerade om att anfallaren hade dragit på sig en ljumskskada och att han skulle komma att bli borta i tre veckor. Detta gör att han kommer missa matcherna mot Sporting Gijon, Borussia Mönchengladbach och Celta Vigo.

Då landslagsuppehållet infaller nästa vecka så finns chansen att Messi inte kommer att spela för Barca igen förens den 15:onde oktober, då de tar emot Deportivo La Coruna.

– Att förlora Lionel Messi är en stor förlust för fotboll, för alla, inte bara för oss och vi är ledsna över det, sade Luis Enrique, Barcelonatränaren, efter matchen enligt Football Espana.

– I alla fall så hade vi något liknande förra året men då var han borta ännu längre och laget presterade bra under den tiden. Vi borde börja kolla på olika lösningar. Det är uppenbart att vi är starkare med Messi men utan honom är vi också starka så vi måste fokusera på det, avslutade tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365