Bekräftat: Kaptenen lägger skorna på hyllan

ÅFF-kaptenen slutar med fotbollen efter säsongen

Tidigare i år bekräftade 41-åringe Kristian Bergström att han, efter närmare 350 matcher i Åtvidabergs FF, lägger skorna på hyllan efter säsongens slut.
Under måndagskvällen, efter förlustmatchen mot Elfsborg på Borås Arena, bekräftade ännu en klubbikon att han tackar för sig.

Åtvidabergs FF:s-lagkapten Daniel Hallingström bekräftade efter gårdagens allsvenska match mot Elfsborg att han kommer spela sina sista matcher i ÅFF-tröjan denna säsongen innan det är dags att tacka för sig och lägga skorna på hyllan, mittbacken bekräftade beskedet i en intervju till corren.se.

– Det är ett beslut som har växt fram, säger han i intervjun och fortsätter:

– Det fanns väl egentligen med i tankarna redan när jag skrev på mitt sista tvåårskontrakt. Det har varit klart internt under en längre tid och jag har landat i beslutet nu.

Med närmare 400 matcher och snart 15 spelade säsonger för Åtvidabergs FF kommer Daniel Hallingström vara ett namn klubbens supportrar länge kommer att ha i minnet.
Hallingström kommer dock lämna ett ÅFF som kan spela i Superettan nästa säsong. Med fyra matcher kvar att spela har den klassiska klubben sju poäng upp till Falkenbergs FF på kvalplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply