Bekräftat: Hammarby värvar Arnor Smarason gratis

Bekräftat: Hammarby värvar Arnor Smarason gratis

Arnor Smarason lämnar Helsingborgs IF för spel i Hammarby

Under en längre tid har Helsingborgs IF haft stora ekonomiska problem som nu börjar få konsekvenser. Bland annat att den offensive mittfältaren Arnor Smarason lämnar klubben gratis.

Arnor Smarason lämnar Helsingborgs IF för spel i Hammarby, det berättar Skåneklubbens klubbdirektör David Brodetsky. Spelarens kontrakt går ut efter säsongen men kommer att lämna redan nu i vinter.

– När hans utlåning till Ryssland inte fick någon framtid försökte vi hitta en lösning under sommaren. Det gick inte så vi blev sittande med en lön som var för hög för HIF, så när tillfället med Hammarby dök upp var det bättre för klubben, säger Brodetsky till Helsingborgs Dagblad.

Nyligen har även Rade Prica lämnat klubben för att flytta gratis till Israel på grund av en klausul, något som klubbdirektören inte förväntat sig.

– Det är alltid en risk man tar vid förhandlingar och jag trodde personligen att Rade Prica var hemma för att stanna, säger Brodetsky.

I samma intervju bekräftar Brodetsky för HD att man inte har en vidareförsäljningsklausul på Chicago Fires David Accam, men att man har det på Mersins Abdul Khalili.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply