Bekräftar: Oscar lämnar Chelsea för spel i Shanghai SIPG

Bekräftar: Oscar lämnar Chelsea för spel i Shanghai SIPG

Oscar näste spelare som flyttar till Kina

I en intervju med brasiliansk tv bekräftar spelaren själv att en flytt till Asien är nära och att det endast fattas några detaljer innan han packar väskorna.

Igår rapporterade vi på Silly Season Sverige att Oscar kunde flytta till Shanghai SIPG för en summa på närmare 60 miljoner pund. Många lyfte på ögonbrynen i tro om att det endast var ett rykte men så är inte fallet. Oscar själv har nämligen bekräftat i en intervju med SporTV att en flytt är nära.

– Det är klart till 90 procent, det hela hänger på några byråkratiska detaljer, säger mittfältaren i en intervju.

I Kina kommer han spela tillsammans med landsmännen Hulk och Elkeson samtidigt som den före detta Chelsea-tränaren André Villas Bollas sitter på bänken för klubben som tidigare tränades av Sven-Göran Eriksson.

Förlängt med Azpilicueta

I samma veva som Oscar ser ut att lämna Stamford Bridge efter fyra säsonger i klubben står det klart att klubben förlänger kontraktet med Cesar Azpilicueta, spelaren har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. I övrigt ser det ut att bli några större förändringar i den engelska truppen. Tidigare har det nämligen även pratats om att Cesc Fabregas kan lämna för spel på annat håll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply