Bekräftar: Liverpool ville värva City-duon

Bekräftar: Liverpool ville värva City-duon

Liverpool jagade Manchester Citys duo

De tyska stjärnorna Leroy Sané och Ilkay Gündogan bekräftar i en intervju att de båda var i kontakt med Liverpool och Jurgen Klopp. Tillslut valde de dock att skriva på för Manchester City sommaren 2016.

Det går hett till med värvningar i England och Premier League. Under de senaste åren är det framför allt de engelska storklubbarna som ylckats nyta till sig majoriteten av de största spelarna. Detta då de ekonomiska musklerna blivit allt större. Manchester City är ett av lagen som värvat mycket under de senaste åren och två av spelarna är Leroy Sané och Ilkay Gündogan. De båda skrev på för Etihad-klubben sommaren 2016 men nu avslöjar de att de kunde tagit en annan väg.

I en intervju med The Guardian bekräftar Leroy Sané att Jurgen Klopp ringde upp honom för att locka honom till Liverpool.

– Jag pratade med Liverpool. Klopp ringde även upp mig och vi hade ett samtal. Detta var innan jag gick till Manchester City. Klopp gjorde det bra i Dortmund och jag träffade honom när han var där. Han är en bra, trevlig och ärlig man som gjort det bra i Liverpool, säger Sané.

Bekräftar- Liverpool ville värva City-duon

Även landsmannen Gündogan bekräftar att han tackade nej till en flytt till Anfield.

– Jag pratade med Jurgen om mycket. Han har alltid gillat mig och jag skulle ljuga om jag sa att han inte försökte värva mig. Men när jag hade möjligheten att gå till City och jobba med Pep var det rätt tydligt att jag ville komma hit, säger Gündogan enligt ESPN.

SE ÄVEN: Tyska storklubben vill värva Liverpools stjärna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply