Bekräftar: Liverpool överens om Anderson Talisca

Bekräftar: Liverpool överens om Anderson Talisca
bet365

Anderson Talisca till Liverpool i sommar

Spelaren som slagit igenom i den turkiska ligan kommer inte att fortsätta spela i Super Lig. Det bekräftar Besiktas tränare under söndagen.

Anderson Talisca har varit en av frontfigurerna denna säsong i Besiktas. Det turkiska storlaget tog sig till åttondelsfinal i Champions League och flera klubbar har under de senaste månaderna fått upp ögonen för spelaren. Bland annat ska AS Roma ha visat stort intresse för 24-åringen men nu verkar han ha bestämt sig för var han vill spela sin fotboll nästa säsong.

Det är Liverpool som varit närmast spelaren under en längre tid och nu bekräftar Besiktas tränare Senol Gunes att Talisca har gjort sin sista match i den svartvita klubben.

– Han kommer inte att fortsätta att spela med oss. Han har redan en överenskommelse med en annan klubb, säger tränaren efter Besiktas 5-1-vinst mot Sivasspor under lördagen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

Det är oklart hur mycket The Reds kommer att betala för spelaren som lämnade Benfica för att få speltid i Besiktas för två år sedan. Totalt har det blivit 46 matcher, 19 mål och åtta assist under tiden i Turkiet för Anderson Talisca.

På lördag spelar Liverpool Champions League final mot Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply