Bekräftar: Gundogan var detaljer från spel i Barcelona

bet365
Bekräftar: Gundogan var detaljer från spel i Barcelona

Barca kunde värvat Gundogan

Mittfältaren säger i en intervju att han endast var detaljer från att skriva på för FC Barcelona, detta under sin tid i Borussia Dortmund.

Pep Guardiola tvekade aldrig på att satsa på Ilkay Gundogan trots stora skadeproblem under sin tid i Borussia Dortmund. Mittfältaren har nu växt ut till en av Premier League-ledarnas viktigaste spelare och nu avslöjar Gundogan att han var nära att skriva på för FC Barcelona, detta innan han lämnade för Etihad Stadium.

I en intervju med Sport Arena Plus säger Gundogan att han var väldigt nära att skriva på för den spanska storklubben, men att så blev inte fallet till sist.

Bekräftar- Gundogan var detaljer från spel i Barcelona

SE ÄVEN: Manchester City-spelarnas sjuka löner och bonusar

– Jag var endast detaljer från att skriva på för Barcelona. Så blev det dock inte. I vilket fall är jag väldigt glad och nöjd i Manchester City. Det är här jag vill vara jag och är lycklig här, säger 27-åringen och förklarar varför han valde just City:

– Klopp ville också värva mig. Jag valde dock Guardiola då hans filosofi passar min spelstil bättre. Klopp är som en pappa för mig och Guardiola är en riktig mästare. Han är världens bästa tränare, avslutar ha.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply