Bekräftar: Fekir inte klar för Liverpool

Bekräftar: Fekir inte klar för Liverpool
bet365

Ingen Fekir till Liverpool

Spelaren som slagit igenom i Lyon har tidigare sags vara klar för Liverpool. Nu säger dock spelarens pappa att så inte är fallet.

Flera medier i både Frankrike och England har under de senaste dagarna skrivit om att Nabil Fekir ska vara så gott som klar för spel i Liverpool den kommande säsongen. Spelaren finns på önskelistan hos några av Europas största klubbar men det ser inte ut att bli någon flytt. I alla fall inte om man ser till vad spelarens pappa säger under torsdagen.

– Nabil i Liverpool, det är fel. Jag hör att det finns en överenskommelse, sådana saker – jag blev överraskad, säger han till Olympique-et-lyonnais.com och fortsätter:

– Jag kan förneka den informationen direkt: det är inte sant. Annars hade Nabil sagt det till mig direkt, vi är väldigt nära. Jag kan garantera er att han aldrig träffat honom (Klopp). Hans dröm är att spela i Champions League med sin moderklubb.

Franska Radio Monte Carlo har tidigare rapporterat om att Liverpool och Lyon ska vara överens om en prislapp på 70 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply