• Error, no group ID set! Check your syntax!

Bekräftar: Donnarumma kan lämna Milan i sommar

Bekräftar: Donnarumma kan lämna Milan i sommar

Donnarumma kan lämna Milan

Målvakten som länge kopplats ihop med en flytt från AC Milan kan komma att flytta i sommar. De bekräftar klubbens sportchef Massimiliano Mirabelli under måndagsförmiddagen.

AC Milan kommer inte att spela i Champions League den kommande säsongen. Med endast en match kvar av ligasäsongen ligger man hela 11 poäng från en kvalplats till Champions League och storsatsningen man gjorde den gångna sommaren kan komma att påverkas. Skulle man inte lyckats ta någon av de fyra första paltserna i Serie A den kommande säsongen kommer man tvingas göra sig av med flertalet spelare men redan nu kan flera namn ha gjort sin sista match i klubben.

Ett av namnen det pratats mycket om är Gianluigi Donnarumma. Italienaren har vid flera tillfällen ryktats vara på väg till bland annat Paris Saint-Germain och Manchester United och nu bekräftar även Milans sportchef att den unge målvakten kan lämna.

– Om det skulle komma att erbjudande bör han tänka över det väldigt noga. Vi har väldigt mycket viktigt att tänka på och måste välja vad vi lägger tid på. Just nu tänker vi inte att vi är det storlag som drog till sig stora stjärnor för några år sen. Det kommer vi aldrig att bli igen, säger Mirabelli till Corriere dello Sport.

Vid flera tillfällen har spelarens agent Mino Raiola gått ut och hintat om att Donnarumma kan komma att lämna Milan i slutet av säsongen. Med ett missat CL-flyttspel och flertalet bud från några av Europas största klubbar kan nu 19-åringen lämna San Siro.

Spelaren har för närvarande ett kontrakt med Milan som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Den kommande helgen ställs Milan mot Fiorentina i Serie A i den sista omgången och man måste vinna för att försöka spel i Europa League den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Donnarumma har bestämt sig för att lämna Milan i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply