Bekräftar: Diego Pablo Simeone stannar i Atlético Madrid nästa säsong

Diego Simeone kortar ned kontraktet med Atlético Madrid

Carlos Simeone: ”Kan inte se min son i en annan klubb”

På tisdagskvällen tog Diego Pablo Simeone och hans Atlético Madrid sig till kvartsfinal i Champions League och dagen efter berättade tränarens pappa Carlos Simeone att han inte ser sin son i någon annan klubb.

När Diego Pablo Simeone tog över Atlético Madrid i december 2011 låg man fyra poäng från nedflyttning i La Liga-tabellen. Man hade även åkt ur Copa del Rey mot Albacete som spelade i den spanska tredjedivisionen. På drygt ett halvår lyckades Simeone ta laget till en sjätteplats samtidigt som man vann Europa League efter att ha slagit Athletic Club i finalen med 3-0. Framgångarna har avlöst varandra och storklubbar runt om i Europa har kontaktat spelarens representanter för att försöka locka till sig tränaren.

Det har pratats om att ChelseaArsenalManchester United och Manchester City ska vara beredda att betala tränarens utköpsklausul på 20 miljoner euro, men ännu har ingen klubb lyckats övertyga tränaren.

Nu har Diego Pablo Simeones pappa, Carlos Simeone berättat hur han ser på sin sons framtid.

– Det svänger snabbt i fotboll, men jag kan inte se min son i någon annan klubb än Atlético Madrid. Det går mycket rykten men han ser ut att vara lugn och säker här. Han gör ett väldigt bra jobb, säger Simeone den äldre.

I mars förra året stod det klart att Simeone förlänger med Atlético Madrid till 2020.

bet365

6 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply