Bekräftar: Därför lämnade Alexis Sanchez för United

Bekräftar: Därför lämnade Alexis Sanchez för United

Alexis förklarar flytten till Manchester United

Storstjärnan lämnade i vintras Arsenal för spel i Manchester United. Nu går han ut och berättar varför han valde att byta Emirates Stadium mot Old Trafford.

Alexis Sánchez är ett namn som det pratades väldigt mycket om under vinterfönstret. Chilenaren har varit under det senaste året varit på tapeten när det kommit till en flytt och i januari skrev han på för Manchester United. Nu bekräftar 29-åringen själv varför han valde att flytta.

I en intervju med brittiska Sky Sports säger spelaren att han valde att flytta till ’Englands största klubb’.

– Ändå sen jag var liten har Manchester United varit Englands största lag. Nu säger jag det inte bara för jag är här men så är det, säger Alexis och fortsätter:

– Det finns många väldigt stora klubbar och jag spelade för en av de, Arsenal är även en av de. Men när jag kom till Manchester United och tittade på klubbmärket och förstod att i United måste man vinna allt. Det säger märket på bröstet.

Bekräftar- Därför lämnade Alexis Sanchez för United

”Ville utvecklas som spelare”

Angående flytten till The Red Devils säger Alexis att han flyttade för att utvecklas som spelare.

– Jag lämnade Arsenal för jag ville utvecklas, lära mig mer som spelare och uppleva en ny klubb. United are en enorm klubb och jag kom hit för att vinna allt, annars hade jag inte kommit hit.

Alexis gjorde sitt första mål i Premier League för Manchester United den gångna helgen.

SE ÄVEN: Manchester United på jakt efter Mateo Kovacic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply