Bekräftar: Boateng nobbade PSG och United i somras

Bekräftar: Boateng nobbade PSG och United i somras

Boateng nobbade storklubbarna

Bayern Munchens försvarare säger i en intervju att man hade erbjudanden både från Paris Saint-Germain och Manchester United. Han valde dock att stanna för spel i den tyska storklubben.

Under den gångna sommaren var flera av Europas största fotbollsklubbar ute efter Jerome Boateng. 30-åringen som spelar sin fotboll i Bayern Munchen kunde lämnat för spel i antingen Premier League eller Ligue 1 under sommaren men nu bekräftar han att han nobbade två storklubbar för att stanna på Allianz Arena.

– Jag hade förfrågningar från PSG och Manchester United. Jag ville inte bara lämna Bayern, men jag var sugen på att testa en ny utmaning. Jag trivs bra i Bayern. Det är en av de största klubbarna i världen, säger Boateng till Bild och fortsätter:

– Jag ringde José Mourinho, jag sa till honom att hans intresse var hedrande och tackade honom för att han försökte så hårt att få mig. Jag förklarade för José att det är svårt att lämna Bayern, och om jag ska göra det så måste allt vara på plats för att överträffa den här klubben.

SE ÄVEN: Bayern Munchen spelarlöner & kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply