Bekräftat: Därför värvade Barcelona inte Coutinho

bet365

Bekräftat- Därför värvade Barcelona inte Coutinho

Barcelona utan Coutinho i sommar

En av de största transferkarusellerna under sommaren var Philippe Coutinhos potentiella övergång till FC Barcelona. Tillslut blev det dock inte så och nu förklaras varför.

Philippe Coutinho spelar sin fotboll på Anfield de kommande månaderna, det står klart efter att det spanska transferfönstret stängt på fredagskvällen. Spelaren sades vara villig att flytta till den spanska storklubben samtidigt som Barcelona kom med höga bud men Liverpool var klara med vad man ville, inte sälja mittfältsstjärnan.

För varje dag som gick höjdes summan som Liverpool sades kräva för att släppa spelaren och det var även priset som gjorde att Barcelona tillslut drog sig ut en affär om brassen.

SE ÄVEN: Barcelona lönelista 2017

Nu berättar Barcelonas Albert Soler tillsammans med sportchefen Roberto Fernández på en presskonferens under lördagsförmiddagen varför man valde att dra sig ur förhandlingarna med den engelska storklubben.

– Igår, efter flera veckors samtal satte Liverpool en prislapp på en spelare vi var intresserade av. De ville ha 200 miljoner euro och då bestämde vi oss för att dra oss ur. Vi gav oss ut på marknaden med mycket pengar och de siffror som klubbarna krävde för att släppa sina spelare var väldigt höga, säger han.

Bekräftat: Därför värvade Barcelona inte Coutinho
Info: Allt om vilken kanal visar Sverige Vitryssland, tv tider, speltips samt odds och chans att vinna biljetter till VM-kvalet!

PSG krävde 80 miljoner euro för Ángel di Maria

Barcelona hade en lista med flertalet namn man ville värva in om köpet av Coutinho inte blev av. Ett av namnen på listan vad Paris Saint-Germains argentinske stjärna Ángel di Maria. Anfallaren sades vara huvudmålet för Barcelona om man inte köpte loss Coutinho men tillslut blev det ingen värvning alls. Anledningen sades vara att PSG krävde 80 miljoner euro för 29-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply