Bekräftar: Karim Benzema vill avsluta karriären i Real Madrid

Bekräftar- Karim Benzema vill avsluta karriären i Real Madrid

Karim Benzema vill förlänga med Real Madrid

Anfallaren som anslöt till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2009 säger i en intervju att han ser sig själv spela sina sista år på Santiago Bernabéu.

Karim Benzema gör nu sin åttonde säsong i Real Madrid. Anfallaren var en av flera storstjärnor som värvades in sommaren 2009 tillsammans med bland annat Cristiano Ronaldo och under fransmannens tid i den spanska storklubben har han vunnit allt som går att vinna. Under de senaste åren har Benzema dock inte visat samma fina form som tidigare och anfallaren har vid flera tillfällen blivit utbuad av publiken på Estadio Santiago Bernabéu.

Trots kritiken ska spelaren inte ha några planer på att lämna Real Madrid som för närvarande ligger på elfte plats i La Liga med tre matcher spelade. I en intervju med franska beIN Sports säger anfallaren att han gärna stannar hos marängerna under resten av sin tid som professionell fotbollsspelare.

– Om jag får välja mellan att gå till en annan klubb eller avsluta karriären här är det ett enkelt svar. Sålänge du är startspelare behöver du inte flytta någonstans.

Bekräftar- Karim Benzema vill avsluta karriären i Real Madrid

Nära förlänga med Real Madrid

Karim Benzema sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Han är dock nära att skriva på ett nytt kontrakt som binder honom till Los Blancos till och med sommaren 2021, något som både franska Journal Du Dimanche och spanska Diario MARCA rapporterar om.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner – så mycket tjänar de

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply