Bayern Munchen vill köpa loss James i sommar

Bayern Munchen vill köpa loss James i sommar

James Rodríguez stannar i Bayern

Colombianen som är utlånad till Bayern Munchen från Real Madrid kan komma att stanna på Allianz Arena. Detta då tyskarna vill köpa loss spelaren.

Under sina tre säsonger i Real Madrid blev det inte riktigt som James Rodríguez förväntat sig. Spelaren fick allt mer problem med lagets tränare där både Rafa Benítez och Zinedine Zidane inte valde att ta ut honom i startelvan. Det var många faktorer som spelade in och under sommaren 2017 lämnade han tillslut för Bayern Munchen, detta på lån. I Tyskland har spelaren hittat rätt och nu vill Bayern köpa loss James.

Det är Bayern Munchens VD Karl-Heinz Rummenigge som bekräftar att man vill köpa loss spelaren.

– Jag tycker att dealen har varit väldigt bra. James har anpassat sig väldigt bra och bidrar väldigt mycket till laget. Vi är väldigt glada över att ha honom i laget. Vi har en köpoption på honom som vi kommer använda oss av, säger Rummenigge enligt spanska AS.

Bayern Munchen vill köpa loss James i sommar

Den tyska storklubben betalade 13 miljoner euro för spelarens lån under 2017/2018. Därefter har man en köpoption på 42 miljoner euro som skulle göra flytten till Bundesliga permanent.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Bayern Munchens stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply