Bayern München vann mot CSKA

Bayern München är redan klara för avancemang, men visade trots det prov på fin effektivitet i dagens möte med CSKA Moskva. Den ryska svenskklubben, som inte har möjligheten av avancera vidare till åttondelsfinal, föll med 1-3 på onsdagskvällen.

I den första halvleken tog Bayern München ledningen, när Toni Kroos bröt högt upp i banan och spelade ut till Thomas Müller. Tysken slog ett fint inspel till Arjen Robben som stänkte in ledningsmålet i nätmaskorna.

I den andra halvleken utökade tyskarna ledningen, trots att den ryska klubben var klart mer dominerande chansmässigt. Mario Götze avfyrade ett avslut som letade sig in förbi CSKA Moskvas målvakt till 2-0.

CSKA fick chansen att komma tillbaka in i matchen när Keisuke Honda reducerade på straff, men minuter senare var ordningenåterställd när Müller gjorde samma sak från straffpunkten. CSKA lyckades inte komma tillbaka resultatmässigt i matchen och Bundesligas serieledare vann med 1-3.