Baup skyller förlust på Joey Barton

Marseille åkte på en snöplig förlust hemma mot nästjumbon Nancy med 1-0 i söndags. Något som tränaren Elie Baup beskyller lagets bråkstake till mittfältare för, efter att just Joey Barton drog på sig två gula kort inom loppet av fem minuter och därmed satte sina lagkamrater i en svår situation, som slutade i besvikelse.

”Jag ska vara försiktig med vad jag säger, men det är helt klart väldigt frustrerande. Det gör så ont”, säger Baup efter matchen enligt soccernews.com. ”Det är ett mycket sämre framträdande än vi hade kunnat förvänta oss innan matchen.”

”För mig var den avgörande saken (Joey) Bartons röda kort”, fortsätter han. ”Innan det var vi inte briljanta på planen, men vi var lugna och hade lite tid kvar att göra mål på, men efter att han blev utvisad blev det plötsligt mycket svårare.”

Eftersom både Marseille och Lyon kammade noll medan PSG segrade i helgen, drar den sistnämnda ifrån, om än lite, i ligatoppen. Paris-klubben har nu tre poäng ner till tvåan Lyon, och sex poäng ner till Marseille, som säkerligen har en viss skamsen engelsman i laget just nu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply