Topp 10: Bästa mittfältarna i världen genom tiderna

Topp 10: Bästa mittfältarna i världen

Värdens bästa mittfältare i fotboll

Vem är världens bästa mittfältare? Inte lätt att säga vilken fotbollsspelare som är den bästa mittfältaren i världen då det finns väldigt många duktiga mittfältareengelska Premier League, La Liga, Serie A och Ligue 1. Frågan är vilken mittfältare är kan titulera sig som världens bästa mittfältare?

Topp tio av världens bästa mittfältare

Tidigare har vi publicerat listor om bland annat några av världens bästa målvakter och världens bästa dribblare, nu har turen kommit till de 10 bästa mittfältarna i världen och några av dessa mittfältare har även vunnit priset som världens bäste spelare. Detta är inte en lista med världens bästa mittfältare genom tiderna eller Sveriges bästa mittfältare genom tiderna, utan endast lista med de bästa mittfältarna i världen just nu.

Har tar vi en titt på några av världens bästa innermittfältare och yttermittfältare. Några av dessa mittfältare är defensiva mittfältare och medan andra är offensiva mittfältare. Längre fram så kommer vi att skapa listor med bästa defensiva mittfältare i världen och bästa offensiva mittfältare i världen, men för tillfället så nöjer vi oss med de bästa mittfältarna i världen. Vidare kommer vi att upprätta en lista med världens bästa mittfältare genom tiderna.

Här är vår lista över topp 10 bästa mittfältarna i världen. Spelarna är inte placerade i rangordning

Den här listan är hämtad från Sportskeeda och alla bilder är från Bildbyrån.

10. Luka Modric

Topp 10: Bästa mittfältarna i världen 2017

Kroaten Luka Modric är hjärnan bakom Real Madrids framgångar och en av de absolut bästa mittfältarna i världen. Med en teknik, blick för spelet och passningsegenskaper är det få som kan stoppa mittfältaren från Zadar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

5 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply