Topp 20: Bästa damspelarna i FIFA 17

Topp 20: Bästa damspelarna i FIFA 17

Topp 20 damfotbollsspelare i FIFA 17

Bästa damfotbollsspelaren i FIFA 17? Vem är den bästa damfotbollsspelaren i FIFA 17? Nu kommer damfotbollen till FIFA 17. Detta är enbart andra året sedan FIFA lanserades som man nu kan spela med damlandslag. Totalt har man valt att ha med 12 landslag där bland annat Sverige, USA, Brasilien och Frankrike. Spela med stjärnor som Nilla Fischer eller Caroline Seger och visa vilket landslag som är bäst i världen.

Fotboll handlar om att ha kul och vinna matcher, och för detta spelar det ingen roll huruvidadet är damer eller herrar som spelar. Här hittar du de främsta damfotbollsspelarna i FIFA 17. Vilket damlag och vilka kvinnliga spelare ska man välja i FIFA 17 för att vinna? Det är alltid viktigt att ha kvinnliga spelare med individuella kvalitéer och vassa avslut som kan avgöra en match helt på egen hand. De bästa damspelarna kan göra de avgörande målen i en viktig match, detta via till exempel en fast situation eller dribbling. Det kan vara oavgjort under en längre tid av matchen men när tillfället kommer ställer sig publiken upp och det känns som att tiden står still, det är då världens bästa damfotbollsspelare visar klassen. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 20: Bästa damfotbollsspelarna på FIFA 17

När vi ändå snart kommer gå igenom vilka de bästa damfotbollsspelarna är på FIFA 17 är så kan vi lika bra ta reda på vilka världens bästa damfotbollsspelare är på riktigt. De flesta spelar i USA eller Frankrike men det finns även några i den tyska högstaligan. Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa damfotbollsspelarna på FIFA 17. Här går vi igenom listor som är relaterade till de bästa damfotbollsspelarna i olika ligor och lag. Några av dessa listor är världens bäst betalda damfotbollsspelare och de bäst betalda damfotbollsspelarna 2015. Låt oss nu ta en titt på de bästa damfotbollsspelarna i FIFA 17.

Du kan köpa FIFA 17 hos Spelbutiken, CDON, EASports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

20. Caroline Seger

Topp 20 Bästa damspelarna i FIFA 17

Seger var med redan på förra årets lista över de 20 bästa damspelarna i FIFA 16, då på samma plats som i år.

19. Wendie Renard

 Topp 20 Bästa damspelarna i FIFA 17
Renard är ny på listan och spelar till vardags i topplaget Olympique Lyon.

18. Steph Houghton

 Topp 20 Bästa damspelarna i FIFA 17
Houghton representerar England samt Manchester City, där hon i form av kapten nyligen fick lyfta ligapokalen när de vann ligan.

17. Sophie Schmidt

Topp 20 Bästa damspelarna i FIFA 17
Den kanadensiska stjärnan representerar FFC Frankfurt i Tyskand till vardags.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply