Barton inför hatmötet: ”För att vara ärlig är Beckham inget hot”

bet365

När PSG och Marseille drabbar samman på söndag i ett av Frankrikes stora ”hatmöten” så finns där en liten engelsk touch på matchen. I serieledande PSG väntas David Beckham göra debut för laget dit han värvades i januari, och i Marseille finns Joey Barton som är utlånad till laget från QPR i England. Och Joey Barton är känd för att inte vara ”i det snällaste laget” och har flera gånger tidigare ställt till med rubriker i hemlandet England.

På tisdagens presskonferens inför matchen var det ingen skillnad.

– Det finns många stora namn och spelare i Paris. Beckham är en superstjärna, utanför planen. Men på planen, om jag ska vara ärlig är det nog inte ett bekymmer.

– Han är ju definitivt mindre skärmande nu än när han spelade i Premier League och Manchester United. Men nej, det vore naivt att fokusera på Beckham inför mötet, sade Barton till journalisterna enligt den franska tidningen leparisien

Barton sade också att man inte hade gett upp titeln i ligan och att guld striden lever i allra högsta grad.

– Ja, varför inte? Den här säsongen har bjudit på många överraskningar redan och vi är inte ett lag som ger upp. Det är inte Lyon heller. Om vi vinner nu i helgen är avståndet bara två poäng och sedan ska ju PSG möta Valencia i Champions League. Visst går det att rubba dem, valde engelsk mannen att avsluta presskonferensen med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply