Barcelona vill värva Eden Hazard

Speltips Sundsvall Malmö FF tips – superodds på GIF Sundsvall MFF 29/7, Allsvenskan 2017!

Eden Hazard tillhör Chelsea men Barcelona är intresserade

Barcelonas främsta mål denna sommaren har varit att försöka värva Philippe Coutinho och att behålla Neymar. Det är fortfarande oklart om hur dessa affärer går men nu har man iallafall sett ut en potentiell ersättare till Neymar: Eden Hazard.

En av vårens stora snackisar handlade om att Eden Hazard möjliga flytt till Real Madrid. Vid upprepade tillfällen det senaste året har den spanska klubben ryktats jaga belgaren. Även om ryktet har avtagit de senaste veckorna så kommer det fortfarande uppgifter då och då som knyter samman stjärnan med Real Madrid.

Antonio Conte är dock säker på att Hazard kommer stanna i Chelsea och inte lockas över till Real Madrid. Frågan är om anfallaren kan lyckas motstå buden från Spanien när ännu en superklubb från La Liga drar sig in i kampen. Barcelona sägs nämligen se Hazard som en potentiell ersättare till Neymar.

Coutinho eller Hazard

Neymar har flitigt kopplats ihop med Paris Saint-Germain under sommaren och det sägs att brassen vill lämna Spanien för att prova på något nytt. Samtidigt har Barcelona sagts vara väldigt sugna på Philippe Coutinho, men man är inte beredda att betala den prislappen som Liverpool kräver just nu.

Istället kan man skifta fokus till Hazard. Det uppger Goal men samtidigt svarar Conte på dessa ryktena till samma sajt.
– Han är väldigt glad över att stanna hos oss och spela för Chelsea. Jag vet ingenting om den här situationen, säger Antonio Conte enligt Goal.com.

– Tidigare har jag läst många historier om Hazard och Real Madrid – och nu Barcelona. Detta är transfermarknaden och vi måste förstå det, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply