Barcelona kan erbjuda försvararen en ettårig kontraktsförlängning !

Barcelona kan erbjuda försvararen en ettårig kontraktsförlängning !

Barcelona har redan inlett samtal med Sergi Roberto om en kontraktsförlängning, även om det är allmänt accepterat att klubben så småningom kommer att leta efter en ny högerback. Se och spela på fotboll live =>

Hector Bellerins dåliga form och förestående kontraktsutgång i slutet av säsongen har gjort det nödvändigt att förbättra det defensiva djupet på högerbacks positionen. Sergi Robertos utgående kontrakt kan också kräva att Barcelona värvar ytterligare två spelare inför nästa säsong.

Rapporter säger nu att Barcelona funderar på att ge Roberto en ettårig förlängning för att stanna i laget efter den nuvarande säsongen, även om Spotify Camp Nous nuvarande ekonomiska situation kanske inte tillåter det.

I somras förlängdes 30-åringens kontrakt med Blaugrana på begäran av manager Xavi Hernandez. Och innan Roberto fick axeln ur led i slutet av oktober hade han återgäldat managerens förtroende med några starka prestationer. Spanjoren har gjort två mål på 12 framträdanden i alla ligor.

Xavi gillar Roberto för hans förmåga att förändra och vara innovativ med sina metoder. På grund av detta, och Barcelonas penningproblem, kan han få en ettårig förlängning. Efter att en viss tid har gått kommer de att se över situationen på nytt och göra en bedömning av sitt högerbacks dilemma. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply