Barcelona jagar Tottenhams Harry Winks

Barcelona jagar Tottenhams Harry Winks

Harry Winks flyttar till Barcelona?

Barcelona är intresserade av Harry Winks. Spanjorerna vill värva talangen från Tottenham, uppger Daily Mirror.

Harry Winks imponerade när Tottenham slog Real Madrid med 3-1 i Champions League. 21-åringen dominerade på mittfältet och stoppade flera av La Liga-klubbens storstjärnor. Efter den insatsen har flera av Europas klubbar riktat blickarna mot engelsmannen. En av de klubbarna är Barcelona. Katalanerna vill värva Winks, skriver Daily Mirror.

Barcelona har imponerats över det som Winks visade i båda matcherna mot Real Madrid. När de två lagen möttes i Spanien, i en match som slutade 1-1, så var Robert FernandezBarcelonas sportchef, på plats. Han var där för att scouta Christian Eriksen i första hand. Sportchefen blev dock så pass imponerade av Winks att även engelsmannen nu är en spelare som Barca vill värva.

Händelserikt

Flera rykten cirkulerar kring Barcelona för tillfället. Många spelare sägs vara på väg in i klubben. Vi på Silly Season Sverige har tidigare rapporterat om att klubben vill värva Antoine Griezmann. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för anfallaren, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom. Detta kommer i så fall att ske i sommar.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. 26-åringen är positivt inställd till en flytt till La Liga-ledarna.

Barcelona är dock inte ensamma i sin jakt på Griezmann. De kommer behöva slåss med flera andra storklubbar för att lyckas värva spelaren. Bland annat så har det hävdats att anfallaren själv vill flytta till Manchester United och att Alexandre Lacazette vill övertyga landsmannen om att flytta till Arsenal.

I övrigt så jagar Barcelona även Joshua Kimmich.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply