Barcelona jagar Gundogan

Barcelona jagar Gundogan

Barca jagar City-stjärnan

FC Barcelona fortsätter att jaga duktiga spelare. Nu kommer en av de mer oväntade, när Manchester City-stjärnan, och Peps ögonsten, Ilkay Gundogan kan gå till klubben. Något som kan ske under sommarens transferfönster.

Just nu har Ilkay Gundogan det tufft. Han är uttagen i Tyskland VM-trupp 2018, och där ska han försöka försvara landets VM-guld från 2014-VM i Brasilien. Där kommer till exempel Sverige att stå i vägen, i alla fall försöka, i gruppspelet.

Barca försökte ju köpa Atletico Madrid stjärnanfallare Antonie Griezmann, något som alltså inte kommer att bli av den här sommaren. Men däremot så kommer det kunna bli ett annat köp.

Kan gå till Barca i sommar

SE HÄR: Bästa mittfältarna i VM 2018

Det handlar om Gundogan, en tysk landslagsman som har det tufft just nu. Det handlade om att tysken tog en bild tillsammans med Turkiets mycket kritiserade president, Recep Erdogan. Något som även Mesut Özil gjorde.

Nu kopplas Manchester City-stjärnan, som gjorde 30 matcher för PL-laget den här säsongen samt är en av Peps favoritspelare, ihop med Barcelona. Den katalanska storklubben ska var benägna att förstärka sitt mittfält. Inte minst eftersom Andres Iniesta lämnat klubben. Han kommer ju att,troligtvis  avsluta sin karriär i Japan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply