Barcelona i kontakt med Hirving Lozano

Barca vill värva mexikanske hjälten Lozano

De flesta såg nog mexikanske PSV-stjärnan Hirving Lozano sänka Tyskland i VM. Intresset för den tjugotvåårige mittfältaren har därför varit stor bland Europas storklubbar. Nu bekräftar hans pappa, Lozano Sr till ESPN Mexico, att spanska giganten FC Barcelona varit i kontakt med spelaren. – ” Barcelona har varit i kontakt, men inget är klart än så länge”, säger han.

Hirving Lozano har kommit in i VM efter en kanonsäsong i holländska ligan med PSV Eindhoven. 19 mål och 11 assist mäktade den unge mexikanen med på 34 matcher, alla turneringar inräknat.

Barcelona är inte ensamma om att fightas om Lozano; även Manchester City, Everton och Chelsea har nämnts som tänkbara klubbadresser. -” Efter VM har vi en bättre bild av verkligheten, om han kommer stanna i PSV eller flytta på sig”, berättar hans pappa. Även mexikanske förbundskaptenen Juan Carlos Osorio har uttalat sig om sin beryktade mittfältare, och menar i en intervju med brittiska Sky Sports att Lozano skulle göra succe i engelska ligan. – ” Jag tror att vilken klubb han än spelar i, kan skatta sig lycklig. Hans snabbhet och återigen hans förmåga att utmana gör att han platsar i vilken liga som helst”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply