Barcelona förbereder nytt bud för Neymar

Efter januarifönstret börjar klubbarna förbereda framtida värvningar inför kommande år, stabila och rimliga värvningar. När det kommer till Barcelona är det precis samma sak som gäller.

Barcelona har redan börjat planera sina värvningar och det klubben söker framför allt är en ny mittback, en ny målvakt som ersätter Valdes nästa år, samt jakten på den 21-åriga brassen. 
Tito Vilanova har redan reserverat en plats för Neymar, och har inga andra tankar på att värva ytterligare anfallare. Sedan Tito tog över efter Pep Guardiola, har han sett fram emot att ha den unga brassen i Barca. 

”En reserverad plats finns för Neymar”, sa Vilanova i en intervju med Mundo Deportivo. 

Inför denna sommar när säsongen tagit slut, ska Barcelona enligt tidningen Mundo Deportivo göra ett nytt försök och förbereda ett nytt bud för att värva 21-åringen. Något som Barca inte lär lyckas med då Santos president, Luis Alvaro de Oliveira, redan bekräftat att Neymar stannar kvar i Brasilien tills VM-2014 tagit slut. 

För övrigt är Barcelonas önskelista av försvarare följande spelare: Hummels (Borussia Dortmund), Marquinho (Roma), Vermaelen (Arsenal), Sakho (PSG), Abdennour (Tolouse) och David Luiz (Chelsea) som för tillfället är den mest intressanta mittbacken för Barca. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply