Barcelona förhandlar med Juventus om André Gomes

Barcelona förhandlar med Juventus om André Gomes

André Gomes på väg till Juventus

Spelaren ska ha gjort sin sista match i Barcelona-tröjan och de båda klubbarna förväntas bli överens om en övergång inom kort.

Barcelona och Juventus ligger i förhandlingar om en transfer för mittfältaren André Gomes. Det är den spanska radiokanalen Onda Cero som rapporterar att spelaren är på väg att lämna Camp Nou efter endast en säsong i klubben och det är Juventus som ska vara destinationen. Spelaren ingår inte i Ernesto Valverdes trupp som under lördagskvällen ställs mot Deportivo Alavés och en flytt kommer allt närmre för 24-åringen som anslöt till den katalanska klubben förra sommaren.

Barcelona sägs kräva runt 45 miljoner euro för att släppa portugisen då man vill investera pengarna vid en försäljning på nya spelarköp. I detta nu sägs Juventus dock vara mest intresserade av en inlåning av Gomes som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

Värvningen av Ousmane Dembélé samt viljan att hämta in Ángel Di María och Philippe Coutinho har gjort att Gomes inte har någon plats i FC Barcelona denna säsong.

Barcelona förhandlar med Juventus om André Gomes
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider! Du hittar även allt om svensk tv tid, svensk tv sändning om fighten!

Dembélé klar för Barcelona

Under fredagen stod det klart att Barcelona värvar Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund och betalar 150 miljoner euro. Spelaren blev i och med övergången en av världens dyraste fotbollsspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply