Barcelona erbjuder 100 miljoner euro för Marco Verratti

LISTA: Världens dyraste startelva

Barcelona planerar jättebud på Verratti

Marco Verratti kan flytta till Barcelona i sommar. Den spanska klubben vill värva spelaren och är villiga att erbjuda 100 miljoner euro till Paris Saint-Germain, rapporterar Football Italia.

En av sommarens största övergångar kan vara på väg att hända. Barcelona vill plocka in Marco Verratti från Paris Saint-Germain. Den spanska klubben planerar ett bud på spelaren för 100 miljoner euro, enligt Football Italia. Det budet kommer att skickas till Frankrike i morgon.

Det sägs att Veratti vill lämna PSG. Att vinna den franska ligan är inte längre en tillräckligt stor utmaning, anser spelaren. Barcelona försöker utnyttja situationen och vill nu locka spelaren till Camp Nou.

Barcelona hoppas att deras bud är tillräckligt stort för att vinna kampen mot Juventus om Verratti. Den italienska föreningen har länge haft ögonen på mittfältaren. De försökte värva honom redan år 2012, då han spelade för Pescara. Nu vill Serie A-mästarna försöka plocka in spelaren på nytt.

Det är dock oklart om Verratti kommer att acceptera en övergång till Barcelona. Mittfältaren sägs vara en Juventus-supporter, och då är det troligt att han kommer att vara sugen på att flytta till Turinklubben.

Lämnar efter fem år?

Efter fem år i PSG kan Veratti vara på väg att lämna Frankrike. Under sin tid i föreningen har han vunnit fyra Ligue 1-titlar och tre Coupe de France-titlar.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply